select * from sz_paginaurl left join sz_pagina on pu_pagina=p_id where p_actief=1 && pu_adres='samen-ondernemen' && p_id is not null;
Samen ondernemen - Your Success

Samen ondernemen

Heb je een veelbelovend idee en een goed bedrijfsplan, maar krijg je geen financiering van de bank? YourSuccess biedt de oplossing. YourSuccess toetst jouw plan op de meerwaarde van je onderneming voor de samenleving en onderzoekt wat jou beweegt. YourSuccess is bereid als (co-)financierder op te treden voor ondernemers die hun product of dienst met passie en overtuiging ontwikkelen, het maatschappelijk belang ervan kunnen aantonen en een goed uitgewerkt bedrijfsplan hebben.

YourSuccess verstrekt startkapitaal o.a. in de vorm van een lening, waarna je als ondernemer direct aan de slag kunt. In voorkomende gevallen helpt YourSucces als mede-investeerder bij het verkrijgen van een aanvullend krediet bij een bank of andere financierder.

Veel extra's

Via YourSuccess heb je niet alleen toegang kennis en kapitaal, maar ook tot interessante netwerken, tot specialisten in techniek en duurzaamheid, tot potentiële investeerder, kortom tot alles wat bijdraagt aan het slagen van je onderneming.